BLOG

Laat je betoveren door een Lomi lomi-massage bij LOFF

Auteur

De Lomi lomi-massage van LOFF is misschien wel onze meest unieke behandeling. Deze diepgaande Hawaïaanse massage brengt je lichaam en geest in balans met rustige, vloeiende bewegingen op het ritme van jouw ademhaling. Niet alleen de technieken van de behandeling zijn bijzonder, maar ook haar geschiedenis en de effecten. In dit blog leggen we je uit wat een Lomi lomi-massage is, waar het vandaan komt, en hoe je Lomi lomi kan gebruiken om jouw welzijn te verbeteren. Lees verder en ontdek hoe deze eeuwenoude traditie je kan helpen om volledig te ontspannen!

Wat is een Lomi lomi-massage?

De Lomi lomi-massage komt uit de eeuwenoude Hawaïaanse geneeskunde, ook wel bekend als kahuna. Het woord “Lomi” betekent letterlijk wrijven of kneden. De Hawaïanen beoefenen deze massage al honderden jaren. In Hawaï maakt Lomi lomi deel uit van de algehele holistische benadering van gezondheid en welzijn. Volgens het holisme zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daardoor helpt het verdrijven van lichamelijke spanning ook voor emotioneel welzijn. Het doel van een Lomi lomi-massage is daarom niet alleen fysieke ontspanning, maar ook het in balans brengen van je emoties en geest. 

Reserveer Hier jouw Ontspanmoment

Wat maakt de Lomi lomi-massage zo uniek?

Waar veel massages gericht zijn op een specifiek gebied, is Lomi lomi een behandeling van het hele lichaam. De lange, ritmische bewegingen voelen aan als golven die over je lichaam spoelen. Doordat de masseuse ook haar onderarmen gebruikt, zijn de technieken breed en vloeiend. Bovendien worden de bewegingen afgestemd op jouw ademhaling, waardoor er een diepe verbinding tussen je lichaam en geest tot stand komt. Natuurlijk mag je altijd aangeven waar je pijn of spanning voelt, zodat we die gebieden wat extra aandacht kunnen geven.

Meditatie en massage in één

Veel mensen combineren Lomi lomi met ademhalingsoefeningen of zelfs meditatie. Dan is het nog makkelijker om zowel je geest als je lichaam te ontspannen. Samen met de massagetechnieken is Lomi lomi de ultieme manier om los te komen van stress en spanning! 

De voordelen van een Lomi lomi-massage

Een Lomi lomi-massage biedt allerlei voordelen, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Bekijk bijvoorbeeld deze effecten:

  • Diepe ontspanning door vloeiende bewegingen die helpen tegen stress, spanning en angst.
  • Verbeterde bloedsomloop en beter vervoer van zuurstof en voedingsstoffen door je lichaam.
  • Snellere afvoer van afvalstoffen, zodat je spieren en gewrichten sneller herstellen na inspanning.
  • Verlichting van pijn en spanning in de spieren, vooral bij mensen die last hebben van chronische klachten. 
  • Verbinding tussen lichaam en geest door de combinatie van massage en ademhaling. Daardoor voel je je gecentreerd en in balans.
  • Emotionele bevrijding doordat Lomi lomi zowel je lichaam als je geest ontspant. Erg waardevol voor iedereen die kampt met stress, spanning of emotioneel trauma.

Is een Lomi lomi-massage van LOFF geschikt voor mij?

Een Lomi lomi-massage is geschikt voor iedereen die op zoek is naar diepe ontspanning en een holistische benadering van welzijn. Of je nu last hebt van stress, fysieke pijn, of gewoon een moment van rust en ontspanning zoekt, deze massage biedt een unieke ervaring voor iedereen. Vooral voor mensen die zich emotioneel of mentaal uit balans voelen en op zoek zijn naar een manier om weer verbinding te maken met hun innerlijke rust, is Lomi lomi waardevol. Als je bij LOFF langskomt voor een authentieke Lomi lomi-massage, stemmen we de behandeling af op jouw wensen en behoeften. Door onze persoonlijke aanpak zorgen we dat jij alles uit je behandeling kunt halen. Bovendien bieden we een warme, serene omgeving waarin je je volledig kunt overgeven aan deze bijzondere ervaring.

Ontdek de magie van een Lomi lomi-massage bij LOFF Wellness

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Lomi lomi-massage? Dan heten we je graag van harte welkom bij LOFF Wellness om deze prachtige, helende ervaring te komen ontdekken. Onze therapeuten staan klaar om je te begeleiden naar een diep niveau van ontspanning en welzijn. Kom langs en laat je meevoeren door de rustgevende golven van Lomi lomi – je zult de magie van Hawaï in elke aanraking voelen. Reserveer hier en geef jezelf een moment van pure ontspanning en nieuwe energie. 

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid